Website REMONDIS Nederland

Tekstbureau JES schreef voor REMONDIS Nederland de teksten voor de nieuwe website. REMONDIS Nederland biedt doordachte branchegerichte totaaloplossingen op het gebied van afvalinzameling en -verwerking en rioolservice. Daarbij opereert het bedrijf vanuit diverse vestigingen. Hierdoor staat het altijd dichtbij de lokale samenleving en onze opdrachtgevers: (semi)overheden, Rijkswaterstaat, waterschappen, het ministerie van Defensie, industrieën, projectontwikkelaars, het bedrijfsleven en particulieren. Kwaliteit, betrouwbaarheid en … Read More

Groepsaccommodatie De Grenswachter

De Grenswachter in Aalten beschikt over gezellige en compleet ingerichte groepshuizen met uitstekende faciliteiten, een uiterst huiselijke sfeer en een prachtig landschap. De accommodaties bieden ruimte aan groepen van 10 tot 60 personen. Samen met BeSite in Aalten ontwikkelde Tekstbureau JES een zoekmachinevriendelijke website.

Website Anacon-Infra

Anacon-Infra is het projectbureau in Borculo voor integraal deskundig advies en projectmanagement op maat in de ruimtelijke ontwikkeling en grond-, weg- en waterbouw. Tekstbureau JES ontwikkelde met het bureau een duidelijke profilering en schreef de teksten voor de nieuwe website.

Website Compleet Zorg Achterhoek

Compleet Zorg Achterhoek levert 24 uur per dag zorg en ambulante begeleiding aan (jong)volwassenen in de Achterhoek met gedragsproblemen, een psychiatrische grondslag of een gedragsstoornis. Zorg die aansluit bij de hulpvraag van jongeren die ‘instellingsmoe’ zijn en vragen om een praktisch zorgaanbod. Met als doel zo zelfstandig mogelijk deel te nemen aan de maatschappij. Ebbers Media uit Lichtenvoorde ontwikkelde de website en … Read More

Website Bureau de Clou

Tekstbureau JES werkt al enkele jaren samen met de communicatiespecialisten van Bureau de Clou aan mooie producties als het Welkom Thuis! Magazine van Woningstichting Vryleve. Voor de nieuwe, eigentijdse, frisse en professionele website van Bureau De Clou herschreef Tekstbureau JES de webteksten.

Advertorials OBD-Opleidingen

OBD-Opleidingen uit Doetinchem biedt praktijkopleidingen voor de bouwbranche, de timmerindustrie en de meubel- & interieurbouw. Voor OBD-Opleidingen schrijft Tekstbureau JES een serie advertorials die geplaatst worden in MIJN Magazine.

Website Schildersbedrijf Maarten Wolsink

Schildersbedrijf Maarten Wolsink uit Zelhem is een professioneel, jong en dynamisch bedrijf. De medewerkers hebben een passie voor schilderen en echt vakmanschap. Het bedrijf werkt voor particulieren en bedrijven, scholen, winkels, woningbouw, aannemers, Verenigingen van Eigenaars (VvE) en gemeentes. De nieuwe website is ontwikkeld door It Starts With Coffee. Tekstbureau JES verzorgde de SEO-teksten.

Website Knufing Transport

Knufing Transport uit Lichtenvoorde is al ruim 80 jaar een professioneel, logistiek dienstverlener. Tekstbureau JES schreef de teksten voor de nieuwe website in 2016.

Rubriek ‘In bed met..’ in MIJN Magazine

MIJN Magazine is een Achterhoeks magazine dat maandelijks huis-aan-huis wordt verspreid in een oplage van 144.000 exemplaren. In de rubriek ‘In bed met…’  laten we inspirerende ondernemers op een informele wijze aan het woord in een hotel of B&B in de regio Achterhoek.

‘Welkom Thuis!’ magazine Woningstichting Vryleve

Woonstichting Vryleve biedt zowel huur- als koopwoningen in de gemeente Rijnwaarden. In het huis-aan-huis verspreide magazine Welkom Thuis! van de woningstichting kunnen inwoners alles lezen over wonen en welzijn in Rijnwaarden. Tekstbureau JES schrijft en redigeert in artikelen voor dit magazine.