Uiteraard heb ik als tekstschrijver en communicatieadviseur veel affiniteit met taal en tekst. Maar bovenal heb ik een grote interesse in bedrijven en mensen. Na mijn studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht vervulde ik verschillende communicatiefuncties. Hierin had ik een coördinerende en adviserende rol. Ook schreef ik commerciële en corporate teksten.

Jessica Schutten-8724 (2)

Oprechte interesse

In 2012 heb ik mijn baan opgezegd om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. Doen wat ik écht leuk vind. De vrijheid, zelf beslissingen kunnen nemen, uit de kantoorpolitiek. Elke dag werk ik met plezier in mijn vak. Ik leer van ondernemers waarmee ik samenwerk en van alle mooie bedrijven waar ik over de vloer kom. Ingeschakeld worden vanwege je expertise geeft ontzettend veel voldoening!

Corporate en employer branding

Het liefst schrijf ik corporate commerciële teksten en teksten voor een onderscheidende employer branding. Ik krijg veel energie van mensen die met enthousiasme over hun bedrijf praten. Als tekstschrijver heb ik een gezonde dosis nieuwsgierigheid en oprechte interesse. Daarom schrijf ik ook over uiteenlopende onderwerpen voor diverse opdrachtgevers. Dit houdt mij bovendien scherp én ik ontwikkel mij in diverse branches.

Verder kijken dan de tekst

Met mijn communicatie-achtergrond weet ik veel van corporate branding en employer branding. Kennis die goed van pas komt bij het schrijven van teksten. Ik kijk dan ook altijd verder dan de tekst. Mijn klanten zitten in de uitgeverij, de zakelijke en persoonlijke dienstverlening, logistiek, techniek en retail. Ik schrijf artikelen en interviews waarin klanten zich herkennen en die de juiste doelgroep aanspreken. Tekst moet immers niet alleen vertellen, maar het juiste gevoel oproepen dat past bij de opdracht en de klant.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe ik kan helpen! Bel: 06- 14 11 96 01 of stuur een e-mail: info@tekstbureaujes.nl