Uiteraard heb ik als tekstschrijver en communicatieadviseur veel affiniteit met taal en tekst. Maar bovenal heb ik een grote interesse in bedrijven en mensen. Na mijn studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht vervulde ik verschillende communicatiefuncties. Hierin had ik een coördinerende en adviserende rol. Ook schreef ik commerciële en beleidsteksten.

Jessica Schutten-8724 (2)

Oprechte interesse
In januari 2011 startte ik mijn eigen bedrijf. Ik wilde doen wat ik echt leuk vond en de sprankeling en motivatie houden. Elke dag werk ik met plezier in mijn vak. Ik heb het voorrecht bij veel bedrijven een kijkje in de keuken te mogen nemen. Het liefst schrijf ik commerciële en journalistieke teksten. Ik krijg veel energie van mensen die met enthousiasme over hun bedrijf praten. Als tekstschrijver heb ik een gezonde dosis nieuwsgierigheid en oprechte interesse. Daarom schrijf ik ook over uiteenlopende onderwerpen voor diverse opdrachtgevers.

Herkenning
Met mijn communicatie-achtergrond weet ik veel van merkbeleving, communicatie en marketing. Kennis die goed van pas komt bij het schrijven van teksten. Ik kijk dan ook altijd verder dan de tekst. Mijn klanten zitten veel in de uitgeverij, het onderwijs en de zakelijke en persoonlijke dienstverlening. Ik schrijf artikelen en interviews waarin klanten zich herkennen en die de juiste doelgroep aanspreken. Tekst moet immers niet alleen vertellen, maar het juiste gevoel oproepen dat past bij de opdracht en de klant.

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe ik kan helpen! Bel: 06- 14 11 96 01 of stuur een e-mail: info@tekstbureaujes.nl